Bianca Tonen | Praktijk voor Rust en Gezondheid

‘Ik handel altijd intuïtief’

Bianca Tonen | Praktijk voor Rust en Gezondheid

Bianca Tonen runt sinds 2007 een gelijknamige praktijk voor rust en gezondheid in Hengelo.

Bianca Tonen | Praktijk voor Rust en Gezondheid
Praktijk voor Rust en Gezondheid

Wat bied je aan?

“Je kunt bij mij terecht voor diverse massages (klassiek, Chinees, Chinese voetmassage, bamboe- en chakramassage), reikibehandelingen en -cursussen en Touch of Matrix. Bij die laatste methode vervang ik de slechte programma’s in het magnetisch veld van mensen (vergelijkbaar met de harde schijf van een computer) door goede programma’s. En ik ben een medium. De verschillende technieken voeg ik vaak samen in mijn behandelingen. Die stem ik af op wat iemand nodig heeft. Ik handel altijd intuïtief en het feit dat ik tevens medium ben, maakt mijn behandelingen uniek. Als medium krijg ik door middel van beelden en geluid informatie door over de cliënt. Ook kan ik de energie voelen die iemand omringt.”

Praktijk voor Rust en Gezondheid
  • Praktijk voor Rust en Gezondheid
  • Palfijnstraat 23
  • 7555 MP Hengelo
  • 06-21624673
  • info@biancatonen.nl
  • www.biancatonen.nl

FacebookLinkedInTwitterYouTube

Wat drijft je?

“Mijn belangrijkste drijfveer ben ik zelf. Door goed voor mezelf te zijn en goed voor mezelf te zorgen kan ik andere mensen helpen. Ooit werkte ik in een callcenter en kreeg ik stemproblemen. Daarvoor werd ik behandeld door een kinesioloog. Via haar en een toenmalige collega van mij kwam ik in aanraking met reiki. Terugkijkend kan ik zeggen dat de kinesioloog me op het juiste spoor heeft gezet. Maar de interesse was er altijd al bij mij. Op de middelbare school maakte ik al werkstukken over alternatieve geneeswijzen, astrologie en paragnosten.”

Voor wie kun je iets betekenen?

“Voor iedereen die oprecht wil veranderen, die zijn of haar gezondheid belangrijk vindt en zich open wil stellen voor mij. Meestal komen mensen bij mij voor bepaalde klachten als ze al een heel medisch traject hebben doorlopen. Hun klachten kunnen zowel geestelijk als lichamelijk zijn en variëren van burn-out en overspannenheid tot migraine, (chronische) pijnklachten en fysieke klachten. In eerste instantie komen ze voor vier of vijf behandelingen, daarna is het aan hen of en hoe vaak ze blijven komen. Overigens worden mijn behandelingen door veel verzekeraars vergoed vanuit de aanvullende verzekering zonder dat het ten koste gaat van het eigen risico.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“Ik ben de enige Bianca Tonen die in dit lijf zit. Met mijn vakkennis, levenservaring en mediumschap kan ik je zodanig invoelen dat de behandeling doet wat voor jouw gezondheid en welzijn belangrijk is. Negentig procent van de mensen die zich bij mij melden, kan ik helpen. Alleen voor mensen met een pacemaker of gehoorimplantaat kan ik weinig betekenen, want die apparaten raken ontregeld door mijn energie.”

Favorieten Bianca Tonen

Boek De Celestijnse Belofte – James Redfield
Film De Celestijnse Belofte
TV GTST en feel good-programma’s zoals Lego Masters
Vakantieland Thailand, VS, Griekenland
Muziek Marco Borsato, UB40, Bob Marley
Hobby’s boswandelingen maken, koken, relaxen in de tuin
Sport fitness
Keuken Indonesisch, Indiaas