‘Als het leven je citroenen geeft, laten we er dan samen limonade van maken.’

Heiko Link | Business Lemonade

Wat ik met mijn cliënten doe is: uit problemen, uitdagingen en moeilijke keuzes limonade maken.
Willemien Berkenbos | Berkenbos Training & Coaching

Wat bied je aan?

“Provocatief humoristisch uitdagende Stand-Up-Coaching op een podium, op evenementen, bijeenkomsten, congressen of beurzen.

Coaching van mensen in tegenwoordigheid van kleinere of grotere groepen, zoals bijvoorbeeld een leidinggevende voor zijn team of als vrolijke en grappige alternatief voor een familieopstelling.

Individuele coaching.”

Wat drijft je?

“Mensen helpen over hun eigen problemen en uitdagingen te kunnen lachen en daardoor meteen ontlading en verlichting te ervaren. Het is gewoon grappig. Ook voor de cliënt!”

business-lemonade-logo-text

LinkedIn

Voor wie kun je iets betekenen?

“Mijn doelgroep zijn mensen, die een heel effectieve en ook snelle coaching methode zoeken, waarmee ze zonder tientallen droefgeestige gesprekken snel weer vrolijk verder kunnen. Ik hou von korte en krachtige impulsen, die het voor mijn cliënten mogelijk maken vaak al na slechts één coaching sessie hun volgende stappen te zetten. Daarom noem ik mijn aanbod ook graag “Touch-and-Go Coaching”. Als je dat op een podium doet, dan is het veel meer dan alleen maar entertainment.

Naast diegene die zich op het podium laat coachen, nemen ook de mensen in het publiek veel voor hun eigen problemen, uitdagingen en leven mee. Of anders gezegd: Boek één coach voor één sessie en ondersteun daarmee een groep van mensen om verder te komen.”

Hoe ga je te werk?

“Ik gebruik zowel uitdagende humor alsook de mindset en technieken van improvisatietheater. Ik ben helemaal in het moment en in de situatie en reageer spontaan op alles wat ik hoor, zie en voel. Dus is er geen vast programma met slimme (standaard-) adviezen (die cliënten om goede redenen meestal toch niet realiseren) dat ik tijdens een coaching-sessie afloop. In plaats daarvan laat ik cliënten zichzelf, hun houdingen, gedrag en gedachten op een humoristische manier van buiten zien, wat leidt tot ontlading, verlichting en emotionele zelfkennis. Op die manier vindt de enige, die het werkelijk kan, oplossingen voor problemen, nieuwe wegen en volgende stappen: de cliënt zelf. Als het op een andere manier kon, zou ik mijn coaching moeten hernoemen naar: “Sterf slimmer met Heiko Link!”. Of welke coach dan ook… Maar dan heb je geen lekkere limonade meer. Dat zou jammer zijn, toch?”

Favorieten

Boek Dirkjan Stripboeken
Film Manta Manta – Zwoter Teil
TV Wilsberg
Vakantieland Nederland
Muziek Scooter. In Rave I trust.
Hobby’s Sauna, zwemmen
Sport Paragliding
Keuken Italiaans en Chinees