Hetty Wooldrik | Wooldrik Budgetadvies

‘Ik geef werknemers en ondernemers inzicht in hun financiën’

Hetty Wooldrik | Wooldrik Budgetadvies

Hetty Wooldrik uit Enschede is sinds 2017 zelfstandig budgetcoach bij Wooldrik Budgetadvies.
Hetty Wooldrik | Wooldrik Budgetadvies

Wat bied je aan?

“Als budgetcoach geef ik werknemers en ondernemers inzicht in hun financiële huishouding. Door middel van een Financieel Fit Scan geef ik inzicht en overzicht in de inkomsten en uitgaven en maak ik samen met de werknemer of ondernemer een budgetplan. Daarnaast maak ik een overzicht van eventuele schulden en zoeken we samen naar een blijvende oplossing. Voor ondernemers is het tevens belangrijk dat zij ook zakelijk precies weten wat de inkomsten en uitgaven zijn. Een goede administratie is van levensbelang voor de onderneming. Op tijd schakelen als het wat minder gaat en weten wanneer het zinvol is om een investering te doen. Het opzetten van een deugdelijke administratie vind ik dan ook heel belangrijk.
Mijn doel is om inzicht en overzicht, ondersteuning en coaching te geven, zodat de werknemer of ondernemer zelfredzaam wordt.”
Wooldrik Budgetadvies
  • Wooldrik Budgetadvies
  • Seizoensweg 13
  • 7532 SL Enschede
  • 06-41234368
  • info@wooldrikbudgetadvies.nl
  • wooldrik.eu
LinkedIn

Wat drijft je?

“Ik wil graag mensen helpen. Mensen die in de schulden komen, hebben op financieel gebied een verkeerde keuze gemaakt of zijn buiten hun schuld om in de problemen geraakt. Maar de schuldenindustrie is zo groot geworden en mensen met schulden worden zo uitgemolken, dat kan gewoon niet vind ik.”

Voor wie kun je iets betekenen?

“Ik ben er vooral voor werknemers en ondernemers. Meestal gaat het dan om kleine ondernemers die een eenmanszaak of vof (vennootschap onder firma) hebben. Vaak komen ze bij mij via schuldhulpverleners voor ondernemers. Die roepen mijn hulp in als een

traject niet goed verloopt. Zij hebben bijvoorbeeld met de schuldenaar afgesproken om elke maand een bepaald bedrag af te lossen, maar dat lukt om de een of andere reden niet. Dan word ik er als budgetcoach bijgehaald om te kijken hoe dat komt.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“Door gewoon mezelf te zijn en niet te kijken naar wat anderen doen. Ik ga niet voor geld, maar doe het op mijn manier. Mensen stellen snel vertrouwen in mij en durven hun verhaal te vertellen. Dat is heel belangrijk. Ze waarderen mijn betrokkenheid. Ik vind dit werk ook leuk om te doen, heb er echt plezier in.”

Favorieten Hetty Wooldrik

Boek De uitnodiging – W. Paul Young
De eetclub – Saskia Noort
Film Mamma Mia
TV Boer zoekt Vrouw, The Voice of Holland, The Voice Kids
Vakantieland Portugal
Muziek Coldplay, Marco Borsato, Neil Diamond
Hobby’s mijn werk, tuinieren, mijn vrijwilligerswerk bij Dolfijn
Sport yoga en wandelen
Keuken Italiaans