Track en trace hoort daar ook bij. Dat betekent dat we apparatuur plaatsen in dure objecten, zoals campers en boten. Als zo’n voer- of vaartuig wordt gestolen, kunnen wij die in samenwerking met de politie opsporen.”

Wat drijft je?

“Ik vind het boeiend om mensen anders naar een situatie te laten kijken. Ik wil ze graag bewust maken van mogelijke gevaren in hun omgeving, want dat is de basis om je ergens veilig te kunnen voelen. Als je de mogelijke gevaren kent, kun je maatregelen nemen om ongewenste situaties te voorkomen.”

Voor wie kun je iets betekenen?

“Mijn onderneming richt zich op particulieren en het midden- en kleinbedrijf. Bij particulieren gaat het met name om rouw- en trouwbeveiliging. Ook werken we veel in zorg- en overheidsinstellingen, zoals ziekenhuizen en het UWV. Die opdrachten krijgen we meestal via een groot beveiligingsbedrijf waar we mee samenwerken. We zijn vaak op plekken waar verschillende bevolkingsgroepen samenkomen. Ik draai zelf ook gewoon diensten als beveiliger. Dat vind ik belangrijk, want zo houd je feeling met de werkvloer.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“Het klinkt misschien vreemd, maar eigenlijk hoef ik me niet meer te onderscheiden. Ik heb in de afgelopen jaren gemerkt dat onze manier van handelen heel goed werkt.

Zowel bestaande als nieuwe klanten waarderen onze aanpak en de wijze waarop wij hen benaderen. Wij verplaatsen ons in wat de klant wil. En als je niet de intentie hebt om de grootste te worden in de branche waarin jij actief bent, hoef je je ook niet te onderscheiden.”

Favorieten John Hoveling

Boek Boeken die zijn geïnspireerd op CSI en politieonderzoek
Vakantieland Het noorden van Italië en Colombia
Muziek Top 40
Hobby’s Alles wat met watersport te maken heeft
Sport Kanoën
Keuken Italiaans