Voor wie kun je iets betekenen?

“Ik coach met name managers, directeuren en (startende) ondernemers. Startende ondernemers weten meestal wel wát ze willen doen, maar vragen zich vaak af hoe ze dat moeten aanpakken. Daar begeleid ik ze bij. Daarnaast zijn er de ervaren ondernemers, managers en directeuren die van de buitenkant succesvol lijken, maar toch niet écht gelukkig zijn. Of ze ervaren belemmeringen die zich ogenschijnlijk niet laten oplossen. Voor hen ben ik naast coach ook een sparringpartner. Ik houd ze een spiegel voor en laat ze op een unieke manier naar zichzelf kijken. Hierdoor lossen vaak zelfs de meest hardnekkige belemmeringen op.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“De combinatie tussen business en gevoel maakt mij uniek, omdat ik mijn coachees kan laten inzien dat het niet om ‘of-of’ gaat, maar om ‘en-en’. Daarom coach ik het liefste professionals die een intrinsieke drive hebben om echt het verschil te maken. Zij ‘weten’ namelijk dat een positieve verandering bij henzelf grote impact heeft op alles en iedereen in hun omgeving. Tegelijkertijd zijn ze nog op zoek naar een manier om dit tot uiting te brengen. Hierbij help ik ze en zodoende maak ik zelf óók het verschil. Een bijkomend voordeel is dat ik zelf 20 jaar manager en directeur ben geweest, dus ik spreek hun taal en begrijp hun worsteling.”

Favorieten René Bussink

Boek De Creatiespiraal – Marinus Knoope
Film The Green Mile
TV National Geographic
Vakantieland Italië en ik wil graag naar Tibet
Muziek Eagles, Cat Stevens
Hobby’s lezen, reizen, boeiende gesprekken voeren
Sport tennis, golf
Keuken Italiaans, Chinees