Rianne Huiskes | Ga voor groei

‘Als technisch VA zorg ik er voor dat alles automatisch verloopt’

Rianne Huiskes | Ga voor groei

Rianne Huiskes | Ga voor groei

Rianne Huiskes is technisch VA (virtual assistant) en heeft sinds maart 2019 een bedrijf in Enschede. Naast grafisch design biedt ze technische ondersteuning bij de website, social media en e-mailmarketing.

Wat bied je aan?

“Dat is eigenlijk heel divers. Ik ondersteun zzp’ers en kleine ondernemingen strategisch en technisch met de bedrijfsvoering en de uitvoering daarvan. Dan gaat het vooral om het bouwen en bijhouden van websites, maar ook om zaken als het maken van een landingspagina. Daarnaast houd ik me bezig met social media en alles wat daarbij komt kijken: van het bedenken van een strategie tot het opzetten van een structuur (welke content plaats je wanneer op welk kanaal). In zijn algemeenheid kun je stellen dat ik me op het technische gedeelte van de bedrijfsvoering richt door ervoor te zorgen dat alles zoveel mogelijk automatisch verloopt.

Denk bijvoorbeeld aan een website waarop mensen zelf een afspraak kunnen plannen, die vervolgens automatisch wordt bevestigd compleet met een routebeschrijving en -na verloop van tijd- een herinnering aan de afspraak.”
Ga voor groei
  • Ga voor groei
  • Dr. P. van Hoekstraat 94
  • 7545 XB Enschede
  • 06-41777396
  • info@gavoorgroei.com
  • www.gavoorgroei.com

FacebookInstagramLinkedInWhatsApp

Wat drijft je?

“Ik doe wat ik leuk vind: regelen, plannen en organiseren. Daar ben ik altijd al goed in geweest en daar word ik blij van. Bovendien wil ik mezelf graag blijven ontwikkelen. Ik vind het heel interessant om te zien wat er allemaal mogelijk is door gebruik te maken van nieuwe technieken. En dat ik anderen daarmee kan helpen, maakt het voor mij nog leuker.”

Voor wie kun je iets betekenen?

“Vooral voor andere zzp’ers en kleine bedrijven. Ik heb veel loopbaan- en kindercoaches in mijn klantenkring. Ambitieuze ondernemers, met name coaches en trainers, zijn een belangrijke doelgroep voor mij. Dat wil echter niet zeggen dat ik me beperk tot die branche; ik werk bijvoorbeeld ook voor een bedrijf dat auto’s importeert.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“Ik onderscheid me vooral op het technische vlak van andere virtual assistants. Die zijn vaak toch meer gericht op secretariële werkzaamheden. Ook de combinatie van de verschillende diensten die ik aanbied, is vrij uniek. Maar het grijpt wel allemaal in elkaar. Andere ondernemers komen bij mij omdat ik overzicht houd en structuur aanbreng. Zo kunnen zij doen waar ze goed in zijn.”

Favorieten Rianne Huiskes

Boek Ik heb niet echt een favoriet boek.
Film The Notebook
TV Netflix en dan vooral de series.
Vakantieland Italië, VS, Schiermonnikoog
Muziek Backstreet Boys en het foute uur van Qmusic.
Hobby’s Paardrijden, tuinieren en creatief bezig zijn voor het interieur van ons huis.
Sport paardrijden
Keuken Mexicaans, Grieks en Italiaans
ZP Twente Magazine: Rianne Huiskes | Ga voor groei

foto: Marleen Sahetapy