Wat drijft je?

“Ik werkte 26 jaar bij een bank, maar daar kon ik mijn talent onvoldoende kwijt. Ook als begeleider van reorganisaties zag ik dat veel mensen ongezien bleven en dat hun talent genegeerd werd. Toen ben ik voor die bank workshops door het hele land gaan geven. Dat doe ik nu vanuit mijn bedrijf. Ik heb ervaren dat je bij jezelf moet beginnen om erkend te worden en geef dat nu aan anderen door.”

Favorieten Sandra Dwars

Boek Michael Pilarczyk – Leef je mooiste leven
Film The Lion
TV Spoorloos, Boer zoekt vrouw
Vakantieland Noorwegen, Maleisië
Muziek Boudewijn de Groot, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Indian chants, mantra’s
Hobby’s Encoustic Art, wandelen
Sport Zwemmen
Keuken Aziatisch

Wat drijft je?

“Ik werkte 26 jaar bij een bank, maar daar kon ik mijn talent onvoldoende kwijt. Ook als begeleider van reorganisaties zag ik dat veel mensen ongezien bleven en dat hun talent genegeerd werd. Toen ben ik voor die bank workshops door het hele land gaan geven. Dat doe ik nu vanuit mijn bedrijf. Ik heb ervaren dat je bij jezelf moet beginnen om erkend te worden en geef dat nu aan anderen door.”

Voor wie kun je iets betekenen?

“Mensen die hun talent niet benutten zijn vaak moe; mensen die hun talent wel benutten groeien en krijgen energie van hun werk. Voor die mensen is werk geen werk meer. Veel mensen roesten echter vast in hun werk en kwijnen weg. Ik help mensen bij zichzelf te beginnen, hun eigen kracht en talent te ontdekken, en vanuit daaruit beter zichtbaar te worden en door te breken. Mijn doelgroep bestaat uit vrouwen, maar mannen help ik ook verder. Ik gun het iedereen om zich verder te ontwikkelen.”

Hoe ga je te werk?

“Ik geef workshops en masterclasses aan groepen, maar coach mensen ook individueel of in een klein team. Door oefeningen te doen breken mensen uit hun comfortzone en ontdekken ze hun gevoelens en talenten. Kader jezelf niet in, want vanuit beperkingen leer je weinig mogelijkheden kennen. Zelf werk ik intuïtief en vanuit mensenkennis, maar ik schakel ook externe coaches in die anders werken.

Wie vanuit eigen kracht wil werken moet ook goed gaan communiceren, want anders blijf je alsnog ongezien. Bij een pitch moeten stemgebruik en kleding bijvoorbeeld passen bij jouw persoon en bij de situatie. Ik werk van binnen naar buiten; vanuit het hart naar de persoon en vandaar naar buiten.”

Favorieten Sandra Dwars

Boek Michael Pilarczyk – Leef je mooiste leven
Film The Lion
TV Spoorloos, Boer zoekt vrouw
Vakantieland Noorwegen, Maleisië
Muziek Boudewijn de Groot, Bruce Springsteen, Rolling Stones, Indian chants, mantra’s
Hobby’s Encoustic Art, wandelen
Sport Zwemmen
Keuken Aziatisch