‘Als imagocoach laat ik mensen tot hun recht komen’

Simone Tiehatten | S-Kwadraat Imago Stylist

Simone Tiehatten uit Enschede is imagocoach. In 2008 begon ze haar bedrijf S-Kwadraat Imago Stylist.
Simone Tiehatten | S-Kwadraat Imago Stylist
Simone Tiehatten | S-Kwadraat Imago Stylist
S-Kwadraat Imago Stylist
  • S-Kwadraat
  • Weegschaalstraat 36
  • 7521 CJ Enschede
  • 06-24650849
  • info@S-Kwadraat.com
  • www.s-kwadraat.com
FacebookInstagramLinkedInTwitterYouTubeWhatsApp

Wat bied je aan?

“Ik help mensen om zich meer zelfverzekerd te voelen en zorg ervoor dat iemand daadwerkelijk tot zijn of haar recht komt. Laat zien waar je voor staat, wat je talenten en kwaliteiten zijn. Dat moet dan wel overeenkomen met dat wat je uitstraalt, want als jouw uitstraling niet klopt met je verhaal dan breng je mensen in verwarring. Als het totaalbeeld van je uitstraling in balans is, voel je je goed en zul je gemakkelijker je doelen bereiken. Ik help je om die balans te vinden. In gesprekken en trajecten met klanten merk ik dat zij zelfbewuster worden en beter leren omschrijven en aangeven wat hen drijft en wat ze willen. Ik laat de klant met zichzelf communiceren door met die balans aan de slag te gaan. Dat is mijn kracht.”

Wat drijft je?

“Ik vind het bijzonder dat ik er op mijn manier aan bij mag dragen dat iemand weer gezien wordt, zowel zakelijk als privé. Na een traject voelen mensen zich niet alleen uiterlijk, maar ook innerlijk gegroeid. Het resultaat is dat zij nog bewuster omgaan met wat ze als persoon en als bedrijf willen bereiken en welke doelgroep zij aan willen spreken.”
Simone Tiehatten | S-Kwadraat Imago Stylist

Voor wie kun je iets betekenen?

“In principe voor iedereen, vrouwen én mannen. Ik heb mensen van 85 voor mijn spiegel gehad, maar ook tieners. Iedereen heeft zijn of haar onzekerheden. Maar als je vraagt naar mijn ideale klant: dat is een ondernemende vrouw, tussen de 45 en 55 jaar oud, die begrijpt dat haar uitstraling een verschil kan maken in hoe ze succesvol kan zijn. Ze weet alleen niet precies wat werkt voor haar.”

Hoe onderscheid jij je van de concurrentie?

“Ik werk met de Stijl-Succesformule, dat is een formule binnen het systeem Kleding als Taal waar ik een mastertraining heb gevolgd. Het geheim van deze formule is dat je leert je outfit aan te passen op je doel, op de gelegenheid en de context. Daardoor bereik je sneller en effectiever jouw (zakelijk) succes. Omdat ik (intuïtief) al heel gericht ben op het innerlijk van mijn klanten en de balans tussen innerlijk en uiterlijk, kan ik nog duidelijker maken hoe hun innerlijk en uiterlijk samen nog beter kunnen communiceren.”

Favorieten Simone Tiehatten

Boek Series van Dan Brown en Marianne Fredriksson
Film As it is in heaven
TV Silent Witness, The Bridge, Millennium Trilogie
Vakantieland Denemarken, Zweden
Muziek ABBA, Claudia de Breij, Jason Mraz
Hobby’s dwarsfluit spelen, zingen in een koor, fotografie
Sport fietsen
Keuken Italiaans, Colombiaans, vegetarische gerechten
Simone Tiehatten | S-Kwadraat Imago Stylist