ZP Twente Magazine: Sandra Dwars | Voorzitter ONE Twente

Voorwoord

door de voorzitter

Ben je op zoek naar zelfstandige professionals in Twente of zoek je verbinding met anderen? Dan ben je bij ONE Twente aan het juiste adres. Wij zijn een ondernemersvereniging waar het Twentse noaberschap nog merkbaar is.

Binnen ons netwerk vind je een grote verscheidenheid aan gepassioneerde vakmensen. Of het nu een fotograaf, coach, koffiebrander, kunstenaar, administrateur, taalvirtuoos, therapeut of uitvaartverzorger is; je kunt het bijna zo gek niet verzinnen of je vindt hem of haar bij ONE Twente.

Soms is het leven van een zelfstandig professional eenzaam, maar binnen het ONE-netwerk kun je de kracht van het samenwerken ervaren. Het is mooi om te zien dat we elkaar kunnen aanvullen met onze kennis en kunde. Natuurlijk is het niet alleen werk wat de klok slaat, we hebben ook regelmatig een ontspannen samenzijn.

Samen zijn we sterk.
Samen zijn we zichtbaar.
Samen ontwikkelen we ons.
Samen groeit onze kennis.
Samen wordt ons netwerk nóg groter.

Met het ZP Twente Magazine brengen we eenieder die aangesloten is bij ons netwerk onder de aandacht van bedrijven en organisaties. Dat maakt lid zijn van ONE Twente extra waardevol.

Ben je nieuwsgierig geworden of ONE Twente iets voor jou kan betekenen? Neem gerust contact met ons op. Uiteraard kun je ook spontaan een keer langskomen op één van onze bijeenkomsten om kennis te maken met de andere zelfstandig professionals. Wij zien ernaar uit om je te ontmoeten!

Graag tot ziens.

Hartelijke groet,
Johan van Wensen
Voorzitter One Twente
06-53515678