‘Als je weet wie je bent kan je meer genieten en ben je gelukkiger’

Yvonne Jansen | Het leeft in je

“Leef vanuit je hart. Het wijst je de weg. Alles zit al in je! Je antwoorden, je energie, alles! Je ervaart meer rust als je opkomt voor jezelf en trouw blijft aan jezelf! Je eigen gevoelens en emoties kan uiten. Balans hebt in gevoel en energie. Als je weet wie je bent kan je meer genieten en ben je gelukkiger! Ieder mens is uniek en bijzonder. Ik geef persoonlijke aandacht en een luisterend oor en een fijne behandeling. Jij bent het waard!”

Yvonne is therapeut en bewustwordingscoach in haar bedrijf ‘Het Leeft in je’.

Wat drijft je?

“Ik help mensen om hun balans terug te krijgen. Mensen ervaren meer rust in lichaam en geest en dat geeft ontspanning. Je zit lekkerder in je vel na een behandeling en daar doe ik het voor. Je krijgt meer energie en ervaart meer positiviteit.
Het is fijn om mensen meer vertrouwen in zichzelf te kunnen geven. Beide voeten op de grond. Alles zit in je, volg je hart, het wijst je de weg.”

Het leeft in je
  • Het leeft in je
  • Prins Bernhardlaan 47A
  • 7622 BJ Borne
  • 06-10392521
  • yvonne@hetleeftinje.nl
  • www.hetleeftinje.nl

FacebookYouTube

Yvonne Jansen | Het leeft in je

Voor wie kun je iets betekenen?

“Voor particulieren. Ik help kinderen en volwassenen, die vastlopen in zichzelf en niet lekker in hun vel zitten. Ze ervaren te veel stress en raken daardoor uit balans. Ik probeer ontspanning in het lichaam te krijgen zodat ze meer rust ervaren. Sommige mensen komen voor pure ontspanning. Vaak zijn er onderliggende klachten. Mensen komen graag bij mij omdat ik de tijd neem én omdat ik meerdere behandelingen kan aanbieden. Dat maakt me veelzijdig.”

Hoe ga je te werk?

“Ik bied verschillende behandelingen aan om de balans in evenwicht te krijgen tussen lichaam en geest: Voetreflex en ontspanningsmassage, Reiki, Access Bars en pedicure-behandelingen en de Luisterkind-methode.
Je voeten weerspiegelen het gehele lichaam. Bij voetreflex-massage pak je elk orgaan, cel en weefsel aan. Ik geef alles een boost, geestelijk en fysiek. Mijn behandelingen werken nog een tijdje door. Ik hoop dat mensen, door mijn behandeling uit de negatieve cirkel kunnen komen. Mensen mogen zich bewust worden van bepaalde patronen en de negatieve ombuigen naar het positieve.
“Hoe de Luisterkindmethode werkt? Mensen komen met een vraag en een foto van de persoon voor wie het bedoeld is. We hebben contact via de mail. Mensen hoeven dus niet bij mij te komen.

Ik heb daarna in de energie contact met het kind of de volwassene, degene op de foto staat. Ik stem mij af op hem of haar. Het maakt niet uit of de persoon ziek, gezond, jong, oud, levend of gestorven is. Er ontstaat een verhaal. Dit gaat via de mail naar de aanvrager. Hetgeen ik benoem, wordt meestal herkend bij de aanvrager.
Aanraking van en aandacht voor het lichaam doet veel voor de mens. Ik wissel kennis uit met vakgenoten. We houden elkaar op de hoogte van de ontwikkelingen.”

Favorieten Yvonne Jansen

Boek Louise Hay – Je kunt je leven helen. Gebruik je innerlijke kracht
Vakantieland Een plek waar natuur is.
Hobby’s Wandelen en paardrijden
Sport yoga en paardrijden